Friday, 16 December 2011

sedih sedih sedih ..

assalammualaikum....

kali ini saye ingin mencoretkan bahawa saya rase sangat sangat lhaa sediih..

kenape aek ?? saye tatawu lhaa nape cdey cgt aek..

tambah2 dengan sad music kat dalam blog neyh... hesh.. sadis nyea ~

em..mungkin saye sedih neyh sebab tadi saye terbukak profile arwah kak farhah fakhira

kat facebook.. eventhough saye tade lhaa rapat sangat dengan die tapy kehilangan die amat dirasai

baru saye teringat yang lirik lagu grenade saye ade pade akak...tape lhaa..akak simpan jea yea..

emm,,lepas tuh saye chat plax dengan cousin yang paleng rapat dengan saye

rindu lha dengan awak cheq AIMAN ASYRAFF..n AIDIL ARIFF too....

[aiman]

[aidil with me]

bile lha awak berdue na balek kampong ??

emm,, ta kire awak dha janji na keluwa jalan2 kan..hehe...and yang paling penting

awak janji na belanje saye,, huhu besh3....

then,,saye tengok balek semue gamba2 lame saye dengan kawan2....

uwwaaaa...dha na menanges tapi ta nanges pown,,cover2 lha ciket....

saye rindu sangat2 dekat kawan2..especially :

cheq pieqa aizan..


cheq syedot 



 cheq echah too....




wooooo....tibe2 teringat pulax pasal result PMR yg dha ta sabo2 na keluar 22 disember nnty..

huoh..takowt nyea...takot sangat ~ kenape takot sangat aek...sebabb~~

aq ta buad bet0l2 mase periksa dulu,,n n0w i regret it..

ma and abah,,fezly ein na say sorry taw kalau tak dapat na bahagiekan ma ngan abah..

kalau ein ta dapat 9A kea..emm serius !! ein cuak sangat2...

tapi na buad macam mane kene lhaa redha kan..kene berdoa jea..

em,,sedih sedih.. bile na happy aek,, ?? uish,,

bez plax type-ing neyh,,,sorry semue,, terpanjang pulax entry kaly neyh..

btw,, saye nak mintak maaf yea kepade semue atas salah silap saye yea

doakan kejayaan pelajar tingkatan 3 2011 and budax2 form 5 seluroh dunie,,,

aminn~~

cheq pieqa ,, pic kat bawah neyh special saye cari unt0q awak.. hehehe




1 comment: