Tuesday, 25 December 2012

KISAH BENAR -.-''

                     assalammualaikum w.b.t . aku tak berniat nak bercakap panjang . *macam AO dahh * okayy . first of all , fat nak say sorry lah kat korang semua . sorry sangat sangatt !! fat tak tau lahh kenape . dah beberapa hari asek pike pasal mati , kain kapan , tanah ape semua lahh . lepas tuhh kat rumah jadi budak yang hiper active . haihhh . pening dah kepale neyhh .

               To be honest , petang tadi . fat asek bukak phone and pergi dekat message . automatically , jari neyh merayap kat text message . pastuh type :-

 ASSALAM. SAMA2 KITA SEDEKAHKAN ALFATIHAH UNTUK ARWAH FATIHIN DALILA BINTI ABU MAWAN YG BR JE MNGGL PTG TADI. SEMOGA BERITA INI DPT DISEBAR2 KAN . TQ .

                hahhhh . kalau korang nak tau , fat type message tuhhh jari terketar ketar tapi ketawa ketawa , sengih sengih bagai . takk ke macam orang gila macam tuhh ??

nak cakap mimpi , ntah lahh . ada sekali fat mimpi pergi kat universe . ade planet planet bagai . fat dengan sape ntah . kitorang asek nak kena serang jea . macam kat Gaza gtuhh . haih . tuhh mimpi jea .  tapi macam takkde kait aek . haha . sorry korang :'(

                fat sent message tuh kat geenyu , pain , syaukat , akmal , otot , affiq , sep , elis , acap , chuyan , pieqa , bobo , sape ntahh lagyy . padahal kredit tggl 35 sen . bijak kan fat . HAHA . then , satu satu message masok . terpaksa lah amek SOS kann . ada yang tak caye . ada yang terus kol . ade yang teross marahhh . takkpe lahh korang . marahh lahhh . memang salah Fat ponn . FAT DAH GILA !! sape sokong click LIKE k kat fb . huwwaaa !!

                kenape fat tak sedar aek . lepas ada orang kol , Chuyan , Pieqa , Otot sampai nangis nangis . ade jugak orang kol tapi fat takk angkat . sebab tengah teresak esak gila macam mana nak angkat kann . nanti tak bercakap pulakk . yang lain semua mesty lahh MARAH MARAH kann sebab main main kan orang dengan benda yang siries macam neyhh . sorry sesangatt aeh korang . fat takut benda ney sampai kat pengetahuan cikgu . taknakk . my mom ponn dah marah dah tadi . yess ! memang Fat deserve kena marahh . buat benda MATI macam mainan . but fat tak tauu kenape Fat buat macam tuhhh . sorry again korangg ~

                nak mintak satuh jea lahh . just tutup cerita ney kat sini okayy . mohon sesangatt !! buat macam benda ney tak pernah terjadi . boleh gituhh ?? tak salah kalau kita ingat mati . tapi bukan macam ney caranya . betol takk ? sorry guys . especially Farrah , Qiela n sape sape ntahh lagy yang NYIRAP n SIOT jea ngan aku tuhh kannn . just want u to know that , I DID NOT MEAN IT okayy . hope faham . sorry again .

yang neyh takyah bace lahh . first impression dyorang :-

pieqa : fat ! aku tau aku nak tengok kau aeh nanti naik sekolah . kalau kau takde siap kauu !

elis : Fat ! jgn main main !

bobo : wslm . btol kea ney ? bila ? kenapa ?

otot : Hi , please call me back . (kesian otot , last-2 dia kol jugak okay pakai number sape entah and suare dia agak sedu sedu jugak sebab nangis)

akmal : ???? (lepastuh teros kol . cakap lah benda yang same . tapi dia tak nangis )

affiq : wsalam ! bia betol - nie sape ??!

acap : Woi ,, Fat ~

pain : ee !! ape nie ?? jgnla main2

sep : salam, erk knpe nie ?

geenyu : btol ke nyh ? jgn men2 weyhh !!

yang the most MARAH i guess :-

thats not the way . nonsense ! dont u ever do that again . syg nyawa sndr . klau ta syg ponn , theres always somebody yg syg awak n need u in this real life .

thats Syaukat .

i guess tuhh jea lahh . sorry again yaa :'( yang penting !!! fat sayang korang ahh . terharu gilaa !!




 

No comments:

Post a Comment