Thursday, 14 February 2013

jom balik sekolah ! =.=''

                        assalamualaikum ~ haha . dengar balik sekolah semua bunyik like ''aaahhhhhhh~~'' . kann ??!! dah agak dahh . kita same lahh . pass sikett !! wuu ~ balik hari tuhh tak ada bas tahu dari kluang ke mersing . ada pon pukul 8.30 malam . nasib baik lah ada . kalau tak berkampung lah sehari dekat kluang tuh . luckily , sampai sekolah masa tuh pukul 11.00 malam . no kad outing ! hee ~ nampak tak 'gangsta' nyea . haishhh . ape punya highcom lahh aku ney . okayy ! mase tuh tak dapat ticket sebab kann naik cuti Thaipusam , thats why lah semua nak balik Mersing kan sampai ticket habis . kitorang datang pukul 12 pon ticket dah sold out . achane tuhhh ?? haa ~ tuh namanya buat kerja LAST MINUTE ! maklumlah , Mersing kini penuh dengan penuntut , Poliklinik ade , ILP ponn ade , MRSM lagy , ISKANDAR apatah lagy .

          so now , kita buat FIRST MINUTE , eh taknak lahh . MIDDLE MINUTE untuk dapatkan ticket bus . bukan sebab mangat nak balik sekolah okay . sebab takut ticket habis jea . Sep sebagai Biro EXPERT kami telah mendapatkan ticket online untuk kami ! yayyyaaayyy !! tak perlu risau lagy lahh .




nampak kan dia salah eja nama kita ~ sedih sedih . takpelahh , asalkan ada ticket ! atas sekali pulakk tuhh . wee ! *perlu bangga ? perlulahh ~ TERIMA KASIH UNTUK SEP IEQA !! tetapi , yang sedih nye , Elis Yuhanis tidak bersama saya untuk balik ke mersing kali ni . dia pergi Tenggaroh tinggalkan saye . sobsobss . tak mengapa ~ asalkan berjumpa nanti di ISKANDAR . ameen ~ korang !! jangan lupa balik sekolah aeh !! dah nak habis cuti neyh . hahhh ! homework fat takk siap lagy ~ ney baru last minute ! okay , tata !!

No comments:

Post a Comment