Friday, 21 December 2012

easyMath camp :)

                              assalammualaikum . ape ? tau lahh ! activity tuhh memang dah lame dah ponn . tapi sukeaty ahh !! nakk post jugakk ! nak post jugakk !! *wuu gedixx ! haha . honestly to tell . pergi sane memang takk seronokk ! tapi seronok lhaa jugak kann bila belajar , makan TELUR everytime makan , wuu . ape lagy aek ? kejakunan Otot dengan mesin topap tuhh . hurmm . ape ntahh lagy . huhhh !! kalaw dah bersame otot , memang memory card 32MG ponn takk cukop dgn gambar dia ! haha . tapi tak mau upload banyak lahh . dah upload kat fesbuk dah . tengok kat ctuh . yang tak jadik kawan lagy tuhh memandai lhaa add yea . wuu .


from left : otot me chuyan
 [otot tak rety wink sebenanyea , dia macam berjaya kan]

konon lha muka marah (otot betol betol nak dush mini 2 aku , pakk ahh ! ) lekk ah
dah lahh . sampai cny jea . sambong next entry pulakk . coming soon : smartPhysics !
assalammualaikum semua ! :*



No comments:

Post a Comment