Wednesday, 12 December 2012

im like a monster =.=''


assalammualaikum semua . maaf tajok tak berniat nak singgung sape sape . haiyyoo . while i'm texting with him . dia sudah tidak sengaja menyakiti hati . *esh , fat yang sensitif sangat kott* memang lahh . i'm trying to not being so sensitive . whoa ! rase macam nak menangis . aku layan dia punyea baek ! macam neyh jea dapat ? sia sia jea . lelaki semua same arh . bila aku nak jumpa yang betul betul lelaki pon aku tak tahu lahh . tapi aku yakin , mesti ada punya lelaki yang be the REAL MAN ! *tak semua lelaki same sebenarnya* ya Allah , tabahkan lah hati hambamu ini . jauhkan lah diriku daripada sebarag kecelakaan . aminnn ya rabb ! huuwaaaaa ! aku dah malas nak tulis kat diary , so just typing kat sini ponn okay jugakk kann . maaf lahh wahai rakan rakan sekelian .

cerita bermula :

semalam saye kol dia , okay . sampai kredit abes . memang nak habiskan ponn . ingat kann boleh keluar rumah hari ney . boleh beli topap n *shopping* maybe . haha . tapi malangnya tak pon . dah terperuk lagi kat rumah . hape lah nasib . i woke up at 11 something lahh .tuh ponn sebab anizah call cakap nak pergi smartphysic saeng , fine ~ tdoe pukol 4.15 a.m semalam . wuu ~ nagntok *bukannye nak qiam , tapi gayot * what the heyy . haha . sorry . oke oke . next , i dapat message

 [12/12/12@12:23PM, 017746**** was topped up with RM5 . ref bla bla bla

 hahh ?? sape aek yg topapkann ? dah lah ade text syaukat yang aku tak reply lagi dari pagi tady . aku wat derk jea a . niat takknak pakai pon duet tuhh selagi tak tahu sape bagi kann . tunggu punya tunggu datang lah si pemberi tuhh .

dia : panggil panggil .

[nak reply ke tanak aek , instinct kuat cakap dia yg topapkan, last last , reply jugak]

 reply : awk kea yg topapkan sy ?

dia takk ngaku jugak .

reply : ckp lahh betol betol .

die ngaku . die suroh terima sebab dulu dia pernah topapkan tapi aku share balek kat dia . dia cakap ''jangan pulangkan lagi '' . finally terima and say thanks kat dia .

pastuh text lha macam biase . text syaukat pon aku tak reply . punye lah jage pemberian topap tuhh kan . haha . last last WhatsApp sahaja dengan syaukat tuhh . sorry awak ! *takot ney wat awak sentap* .

text punya text sampai malam arh . macam macam cerite . gossip lah katekan *muahaha gossip lah sangat , lelaki kott * petang tadi dia kol aku sebab , normal lhaa kan . dpt free 5 minit . cakap cakap cakap tapi semenet lebih jea .tak lame ponn . habiss tuhh teros mandi solat hape semua .

malam , text lagi . mmg duet tuhh aku guna untuk reply text dia jea . sorry korang yang aku tak reply message hari neyh , padahal syaukat sorg jea kott . *wkwkwk* haa , pastuh online , buat folio bio yang ntah bila nak siap . sampay ke malam neyh . *adek aku asek tanye jea , ein pakay enfon ? PAKAI . ein pakai laptop ? PAKAI , hahaha ! padan muke * hurmmm ,

part malam neyh lhaa , syiok syiok online kan . sambil texting manusia tuhh lhaa . hoho . aku ney lain siket ! bak kate orang yang mostly aku rapat , semua cakap aku pelik *suke haty aku lahh kan* haha *tetiba nak marah ae , takde kihje !* kfinee , kemudian ,, jeng jeng jeng . dia reply . macam menjatohkan maruah ade lhaa jugak , na ketawekann segala bagai . pergh panas tawukk !! hahhh . pastuh mula arh . mood down segale bagai , words folio bio ponn dah tutop .

nak sedapkan hati kan . aku malas lahh nak marah marah kann . layan jea text dia macam aku takk sakit hati ponn . lepastuh , dia say sorry sebab dia gelakkan aku tadi . tenang lahh sikit jiwa neyh . haish =.=''

pastuh text ngan dia macam biase macam takde hape hape berlaku . okayh . bila dah typing kat sini rase sia sia jea aku type . hapentah . sebab tadi tak dapat nak control rase patah hati . huarghh !

kebetulan , type jea lahh,
*dia lah manusia yang nak kol saye malam ini sebab kan dia baru topap*
*pada masa yang sama , syaukat pon nak kol saye sebab nak tebus maaf saye kat dia , mwehehe*

saye yang konpius , adehhh . maaf kalian .  okeh ! enough for today . sebelum tidur , maafkan orang taw ! hee , TATA !! wassalam  ^_^

pengajaran hari ini , appreciate orang okay ! <3






No comments:

Post a Comment