Saturday, 29 December 2012

my Belated Birthday :)

                      assalammualaikum wbt semua ! haha ! sihat ?! fat alhamdulillah sihat jea . erm , nampak tittle takk ? haaa . actually birthday kita dah lepas lame dahh . 19 september . tapi tahun ney birthday fat disambot time exam . haaa ~

            mula mula , masa nak pergi netball . macam biasa lahh kann , pergi dengan elis and otot . lepas tuh time kat astaka , elis and otot stop kejap and jumpa kordi . fat  pikir mesti cakap pasal sep kann . buat derk jea ahh . pastuh masa main , dyorg tuhh sengih sengih jea . dah kenape senyum senyum kat fat kann . haha . lepastuh . selang beberapa hari , masa kelas biology yang dikendalikan oleh cikgu rosnah dekat surau al-Kauthar . time kelas tuhh takk de rase pape ponn . lepas habis jea kelas , fat nampak syaukat dengan azim tuh pergi berlari keluar surau . macam ade pape jea kann . fat pikir '' alahh , budak habis kelas memang macam tuhh ''. 

              then , fat and Geenyu memang nak pegy kelas . sebab elis dah pergy dulu . fat ckp takkpe lahh . dia kata sekejap jea . fat punn tunggu geenyu siap and then pergi kelas . tujuan pergi kelas tuhh sebab nak bagi buku hijau kat cik Syaukat tuhh . BMS kami . Book Message System . haha . tapi bila sampai kelas , dia takde pulakk . Pakkk ahh ! macam nak ngamuk ponn ade . tunggu jea lahh dia datang . tapi takde ponn . lepas tuhh teros bad mood ! tapi geenyu lek jea . pastu teman geenyu pegy kelas dia . kelas dia kann jauh . tingkat 4 . layan jea lha . sambil berpegang tangan , kami berlenggang lenggok menuju ke 4 Itqan . hee .

              dah sampai tuhh geenyu neyh ngada ngada nak lalu depan bilik LK , sebelah bilik LK bilik SPBT . lalu situ , geenyu macam tertarik lahh dengan 'kekecohan' kat bilik SPBT . dia tarik fat pergi masok sane . fat taknak lahh . fat dengar suara Kordi , Elis , Sep semua gelak gelak . kalau ade Kordi , mesti lah ada Syaukat kann . Pakk ahh !! aku cari dia , tapi dia kat sini gathering ramai ramai . haishh . memang tak panas lahh kann . pastu fat cakap ngan geenyu , '' jom lah blah . diorang tak ajak ponn kita '' . ayat memang sedih gile ahh .haha . fat ajak lah geenyu balik . tapi dia cakap nak jumpa Faris Hakim kat Najjah . fat ponn teman jea lahh . tapi fat tak masuk . dok kat koridor jea . termenung pikir ape yang dyorang buat kat situh . hurm . pastuh geenyu cakap nak pergi bilik SPBT tuhh jugak ! for the last time . okay fine . fat teman jugak .

             pastuh geenyu ketuk tingkap . then sape ntah keluar cakap '' Weyhh cepat lahh . Cikgu dah tunggu . Ade perjumpaan Medsa '' hahhh ?? what the ?? tak tau pape ponn . haiyoyo !! masuk lah dengan berani , sebab takut cikgu marah sebab lambat kann . masok nampak Syaukat pegang kek !! whoaa !! wuu ~ lari keluar balik !! haha . kesian dia . pastuh macam nak nangis . pastuh Anjang kott ade sekali . geenyu and anjang pujuk aku suroh masuk balik . beria aku takut . aku cakap '' taknak ! nanti kena baling telur !'' haha ! sebab selame neyh birthday orang aku ingat nak baling telur . tapi sampai sekarang takde orang setuju . huuwwwaaaa ! haha ! tengs for semua yea ! aku seronok and terharu sangat dengan korang .


my birthday kek . Yummyy !!


before saya ada . yang belakang tuhh Azim -.- ketua rumah saye !



after fat run away ! woo ! kesian dia .


nampak tak buku mathematics tuhh . belakang tuh ade buku hijau kami ^^


otot and elis :) 


me with jerk face ! haha !

TENGS KORANGG !!!!!! ^_^


No comments:

Post a Comment