Wednesday, 13 February 2013

RM10 with L.O.V.E

                      Assalammualaikum semua . .long time no update rite . .haha . .rindu dekat encik belogg ~ emm . .tengok tajuk . .ching ching . .nampak RM10 suka aeh ?? lagy suka bila someone bagy kat korang kann . .emm , kejapp kejapp . .korang pernah tengok cerita PATAH SERIBU . ? ahha . .yang shila amzah n sharnaaz berlakon tuhh . .aww ! so sweet kann . .





kat atas ney sikit sikit cerita dia . .kalau korang tengok cerita tuhh , rm10 yang sharnaaz bagi tuhh mcm mas kahwin *kott kat shila uh . .haaa ~ tapi its folded like a ring . .tuhh nampak kann kat jari shila mase dia suapkn bubur kat mak sharnaaz . . sharnaaz sarong kan jea kat jari shila . .lepas tuhh died kat bahu shila . .O.M.G !! im crying while watching that ! haha . .tacing betei~

              okay ~ lets stowiey . .one day ~ ive got rm10 and it folded in love-shaped .[tak ada gambar lahh sebab benda tuhh bukan dekat kita lagy sobsobss] ohh ! so sweet kann . .tapi bila tahu jea sape yang bagy , omakkau tekojot gilaa . .at first , memang rasa nakk simpan . .takknak guna ponn . .dah letak kat dalam purse dahh . .tempat yg transparent plak tuhh . .bia tyap tyap hari nampak kann ~ mwehehe ! tapi bila dah lame lame , rase macam tak sedap pulakk . .kenape tetiba manusia ney bagi duit sebanyak ney and dilipat dalam bentuk love lagy . .wowowooo . .nanti terhutang budi susah pulakk kann . .so i thought PULANGKAN is the best way . .so fat pon pulangkan lhaa kepada tuan si pemberi neyy . .

 nak pendekkan cerita , dia bagi balik kat fat . lepas tuh dia suruh share dengan one of his favourite girl . .memang takk lah untuk fat terima kann . so the final answer is , i gave the money to that LUCKY girl . .i said , ''Dear , he give this to you . not for me.'' . and she accepted it with widely smile . yew lahh , sape takk suka kan dapat benda macam tuhh from a 'gorgeous' boy !! haha . well , memang benda tuhh not for me  kott actually . THE END ~  ^_^

           

No comments:

Post a Comment